حسادت دوست، ناشی از نادرستی دوستی است . [امام علی علیه السلام]
جدید ترین خبرها
 
چرا لانچرهای اندروید دیگر محبوبیت گذشته را ندارند؟

چرا لانچرهای اندروید دیگر محبوبیت گذشته را ندارند؟


 

  • چرا لانچرهای اندروید دیگر محبوبیت گذشته را ندارند؟

    لانچرهای اندروید نرم‌افزارهایی هستند که تا حد زیادی می‌توانند رابط کاربری سیستم‌عامل اندروید را تغییر دهند. بهره‌گیری از اندروید بدون وجود لانچر تقریباً غیرممکن است و تمام گوشی‌ها به‌صورت پیش‌فرض از لانچر بهره می‌برند.

    یکی از دلایل محبوبیت و پرطرفدار بودن سیستم‌عامل اندروید، امکانات زیادی است که در زمینه‌ی شخصی‌سازی سیستم‌عامل در اختیار کاربر قرار می‌دهد و لانچر ها هم بخشی از این مشخصه محسوب می‌شوند. علاوه بر این، به لطف وجود لانچرهای ثالث، بیشتر کاربران می‌توانند لانچر مطابق سلیقه‌ی خود را پیدا کنند و همین موضوع منجر به افزایش جذابیت اندروید شده است.

    دلایل کاهش طرفداران لانچر های اندروید

    به نظر می‌رسد لانچرهای ثالث دیگر مانند گذشته محبوبیت ندارند و نمی‌توانند سروصدای زیادی به راه بیندازند. در ادامه به برخی از دلایل این موضوع می‌پردازیم.

    مشکلات عملکردی لانچرهای ثالث

    اگر یک نرم‌افزار بهینه‌سازی نشده باشد، بعد از نصب می‌تواند مشکلات عملکردی به همراه بیاورد. هرکدام از نرم‌افزارها برای اجرا نیازمند اشغال بخشی از حافظه رم و حافظه داخلی هستند. علاوه بر این، اجرای یک رابط کاربری جدید می‌تواند عملکرد گوشی را در مواقع موردنیاز مانند اجرای بازی‌ها، تا حدی ضعیف کند. اگرچه برای بسیاری از کاربران عادی چنین مشکلاتی شاید احساس نشود، ولی کاربران حرفه‌ای به‌راحتی این ضعف‌ها را تشخیص می‌دهند.

    لانچر

    بیشتر لانچر های ثالث رایگان توسط توسعه‌دهندگان مستقل ارائه می‌شوند که از امکانات کافی برای آزمایش‌های گسترده بهره نمی‌برند. به همین خاطر کاهش سرعت گوشی و افزایش مصرف باتری بعد از نصب یک لانچر چندان هم عجیب نیست. با توجه به این موارد، افرادی که از گوشی‌های ضعیف‌تر استفاده می‌کنند، معمولاً ترجیح می‌دهند که از لانچر های ثالث استفاده نکنند زیرا گوشی‌های آن‌ها از تراشه‌های قدرتمند و حافظه رم حجیم بهره نمی‌برند. در ضمن اگر لانچرهای اندروید به‌خوبی بهینه‌سازی نشده باشند، حتی می‌توانند برای گوشی‌های پرچم‌دار هم مشکل‌زا باشند.

    کاستوم رام‌ها

    لانچر

    کاستوم رام‌ها یا رام‌های غیررسمی، بخش نرم‌افزاری گوشی‌ها هستند که بر هسته‌ی اصلی اندروید بنا شده‌اند. اندروید یک سیستم‌عامل متن‌باز است و به همین خاطر توسعه‌دهندگان می‌توانند فریمور را هم تغییر دهند. لانچرها فقط تا حدی می‌توانند رابط کاربری را تغییر دهند ولی کاستوم رام‌ها معمولاً امکانات شخصی‌سازی گسترده‌تری را در اختیار کاربران قرار می‌دهند و نسبت به رام‌های پیش‌فرض بسیار سبک‌تر و سریع‌تر هستند. از بین محبوب‌ترین کاستوم رام‌ها می‌توانیم به Lineage OS اشاره کنیم که طرفداران پروپاقرص زیادی دارد. البته باید خاطرنشان کنیم که عمدتا کاربران حرفه‌ای به بهره‌گیری از کاستوم رام‌ها روی می‌آورند زیرا نصب آن به راحتی لانچرهای اندروید نیست.

    بیشتر بخوانید: معرفی بهترین و سبک‌ترین لانچرهای اندروید

    بهبود کیفیت لانچرهای پیش‌فرض

    طی سال‌های گذشته، شاهد بهبود کیفیت لانچرهای پیش‌فرض ارائه شده توسط شرکت‌های سازنده بوده‌ایم. این موضوع هم یکی دیگر از دلایلی است که کاربران نسبت به گذشته دیگر علاقه‌ی چندانی به لانچر های ثالث ندارند. سامسونگ و دیگر برندها در این زمینه عملکرد قابل توجهی داشته‌اند و حتی در لانچرهای خود امکانات زیادی برای شخصی‌سازی تعبیه کرده‌اند.

    رابط کاربری MIUI شیائومی

    رابط کاربری MIUI شیائومی

    در ضمن شرکت‌هایی مانند شیائومی مرتباً برای لانچر های گوشی‌های خود را آپدیت‌های جدیدی منتشر می‌کنند که قابلیت‌های تازه‌ای برای آن‌ها به ارمغان می‌آورد؛ به همین خاطر بسیاری از کاربران ترجیح می‌دهند به جای استفاده از لانچرهای ثالث، از لانچرهای پیش‌فرض استفاده کنند که برای گوشی آن‌ها بهینه‌سازی شده است و عملکرد بهتری دارد.

    سخن آخر

    یکی از مهم‌ترین ویژگی‌های سیستم‌عامل اندروید، متن‌باز بودن آن و امکان عملی کردن شخصی‌سازی‌های گسترده است. در این میان، لانچرهای اندروید با ارائه‌ی قابلیت‌های جذاب انجام این کار را برای کاربران معمولی بسیار آسان‌تر می‌کنند و چنین افرادی به‌راحتی می‌توانند ظاهر بخش‌های مختلف نرم‌افزار گوشی خود را تغییر دهند.

    اما در نهایت به دلیل مشکلات عملکردی، بهبود قابل توجه لانچرهای پیش‌فرض گوشی‌ها و ارائه‌ی کاستوم رام‌های همه‌فن‌حریف، لانچرهای اندروید دیگر مانند گذشته طرفداران خیلی زیادی ندارند.

    بیشتر بخوانید: بررسی و مقایسه‌ی بهترین لانچرهای اندروید

    منبع: w2ssolutions


کلمات کلیدی:

نوشته شده توسط مهدی فرهادی 98/2/8:: 1:24 عصر     |     () نظر
 
مایکروسافت تاریخ اتمام پشتیبانی از ویندوز 10 موبایل را اعلام کرد

مایکروسافت تاریخ اتمام پشتیبانی از ویندوز 10 موبایل را اعلام کرد


 

  • مایکروسافت تاریخ اتمام پشتیبانی از ویندوز 10 موبایل را اعلام کرد

    با گذشت سه سال از عرضه آخرین گوشی مبتنی بر این سیستم‌عامل و بعد از اینکه مایکروسافت مرگ ویندوز 10 موبایل را خبر داد، این شرکت اعلام کرد در تاریخ 10 دسامبر 2019 (19 آذر 1398) پشتیبانی نرم‌افزاری از این سیستم‌عامل متوقف می‌شود. البته بعد از این تاریخ، قابلیت تهیه نسخه پشتیبان و دسترسی به این اطلاعات برای تنظیمات و برخی از اپلیکیشن‌ها تا سه ماه بعد یعنی تا تاریخ 10 مارس 2020 (19 اسفند 1398) امکان‌پذیر خواهد بود. در همین حین، باید خاطرنشان کنیم برخی از سرویس‌ها مانند بارگذاری تصاویر احتمالا تا 12 ماه ادامه پیدا می‌کند.

    با توجه به این اقدام، مایکروسافت از تمام کاربران گجت‌های مبتنی بر ویندوز 10 موبایل خواسته که به اکوسیستم اندروید یا iOS مهاجرت کنند. از آنجایی که این شرکت اخیرا توجه زیادی به دیگر پلتفرم‌ها نشان داده و از جمله اپلیکیشن‌های زیادی را برای اندروید عرضه کرده، چنین درخواستی چندان تعجب‌آور به حساب نمی‌آید.

    در همین رابطه، باید به خبر مربوط به آینده دستیار دیجیتالی مایکروسافت یعنی کورتانا هم اشاره کنیم. بعد از اینکه مایکروسافت سال‌ها تلاش کرد تا محبوبیت این دستیار هوشمند را به‌عنوان یک سرویس مستقل افزایش دهد، حالا اعلام کرده کورتانا به‌عنوان بخشی از دستیارهای دیجیتالی الکسا و گوگل اسیستنت به حیات خود ادامه خواهد داد. مدیرعامل مایکروسافت اعلام کرده دیگر به‌دنبال رقابت کورتانا با دستیارهای دیجیتالی دیگر شرکت‌ها نیست و این رویکرد جدید، می‌تواند سازگاری این دستیارهای هوشمند را با ویندوز 10 افزایش دهد.

    منبع: Phone Arena


کلمات کلیدی:

نوشته شده توسط مهدی فرهادی 98/2/8:: 1:22 عصر     |     () نظر
 
فیستایم گروهی اپل به دلیل وجود یک باگ امنیتی غیرفعال شد

فیس‌تایم گروهی اپل به دلیل وجود یک باگ امنیتی غیرفعال شد


 

  • فیس‌تایم گروهی اپل به دلیل وجود یک باگ امنیتی غیرفعال شد

    ساعاتی قبل، بعد از اینکه خبر کشف یک باگ امنیتی بسیار مهم در فیس تایم منتشر شد، اپل این مشخصه را کاملا غیرفعال کرد. این شرکت در رابطه با اصلاح این مشکل گفته که تا آخر این هفته آن را اصلاح می‌کند ولی زمان دقیقی را ارائه نداده است.

    این باگ، به کاربر اجازه می‌دهد که قبل از اینکه طرف مقابل به تماس پاسخ بدهد، صدای او را بشنود. برای انجام این کار، بعد از برقراری تماس ویدیویی فیس تایم با یکی از افراد موجود در فهرست مخاطبین، از پایین به بالا سوایپ کنید و گزینه‌ی Add Person را انتخاب کنید. سپس، شماره خود را در این بخش وارد کنید و با این کار، یک فیس تایم گروهی با حضور شما و طرف مقابل ایجاد می‌شود؛ حتی اگر طرف موردنظر این موضوع را قبول نکرده باشد.

    در نتیجه، شما به‌راحتی می‌توانید صدای طرف مقابل را پیش از پاسخ دادن به تماس بشنوید و طرف مذکور نمی‌تواند چنین شنودی را تشخیص بدهد. اپل اعلام کرده تا حل این مشکل، فیس تایم گروهی را غیرفعال می‌کند ولی طبق گزارش‌های متعدد، برخی از کاربران همچنان می‌توانند از این قابلیت استفاده کنند.

    به‌نظر می‌رسد فرایند غیرفعال کردن این موضوع در تمام سرورها مدتی طول می‌کشد و به همین خاطر برخی کاربران همچنان می‌توانند از این باگ سوءاستفاده کنند ولی برخی دیگر دسترسی به آن ندارند. با این وجود، توصیه می‌شود که تا اطلاع ثانوی فیس تایم را در گجت‌های iOS و کامپیوترهای مک کاملا غیرفعال کنید. هنوز معلوم نیست که این باگ از چه زمانی وجود داشته ولی احتمالا سابقه‌ی آن به 3 ماه قبل برمی‌گردد.

    منبع: 9To5Mac


کلمات کلیدی:

نوشته شده توسط مهدی فرهادی 98/2/8:: 1:19 عصر     |     () نظر
 
هرآنچه در مورد قابلیتهای اندروید Q میدانیم

هرآنچه در مورد قابلیت‌های اندروید Q می‌دانیم


 

  • هرآنچه در مورد قابلیت‌های اندروید Q می‌دانیم

    بسیاری از کاربران اندروید همچنان چشم‌انتظار دریافت اندروید پای هستند ولی در این میان گوگل هم سخت مشغول توسعه نسخه بعدی این سیستم‌عامل است که فعلاً از آن تحت عنوان اندروید Q یاد می‌شود. اما با توجه به خبرها و گزارش‌های منتشر شده، این نسخه از اندروید از چه قابلیت‌هایی بهره می‌برد؟ در ادامه به‌صورت مختصر و مفید به هرآنچه از قابلیت‌های اندروید Q می‌دانیم، نگاهی می‌اندازیم.

    حالت تاریک گسترده

    اندروید Q

    مدتی قبل، کارشناسان سایت XDA-Developers موفق شدند نسخه اولیه اندروید Q را مورد بررسی قرار دهند و به همین خاطر از برخی از مهم‌ترین قابلیت‌های احتمالی آن خبردار شدیم. پر سروصداترین قابلیت افشا شده هم چیزی نیست جز حالت تاریک گسترده.

    بر اساس گزارش این سایت، این حالت تاریک بر منوی تنظیمات، نوتیفیکیشن‌ها و بسیاری از عناصر رابط کاربری اعمال می‌شود. به نظر می‌رسد کاربران می‌توانند در هر زمانی این قابلیت را فعال کنند یا کاری کنند که در ساعات مشخصی از روز، فعال و غیرفعال شود. همچنین باید انتظار ارائه‌ی حالت تاریک از جانب اندروید برای اپلیکیشن‌هایی که از این قابلیت پشتیبانی نمی‌کنند، داشته باشیم.

    مدت‌هاست که کاربران به دنبال چنین مشخصه‌ای هستند که هم ظاهر جذابی دارد و هم در گوشی‌های مجهز به نمایشگر اولد می‌تواند عمر باتری را بهبود ببخشد. البته باید خاطرنشان کنیم که گوگل پیش از این هم اقداماتی در راستای عملی کردن این موضوع انجام داده که نهایی نشده، بنابراین تا اطلاع ثانوی نباید امید زیادی برای ارائه‌ی آن داشته باشیم.

    بازطراحی بخش مجوزها

    اندروید Q

    گوگل در اندروید مارشمالو، بخش مجوزها را به‌طور اساسی تغییر داد که هنوز هم کلیت این بخش دست نخورده باقی مانده است. اما برای اندروید Q طبق گزارش‌ها به نظر می‌رسد می‌خواهد کاری کند که برخی از مجوزهای اپلیکیشن‌ها تنها در هنگام استفاده فعال باشد. این مشخصه مطمئناً مورد توجه طرفداران حفظ حریم خصوصی قرار می‌گیرد و حتی می‌تواند عمر باتری را هم افزایش دهد.

    حالت دسکتاپ

    اندروید Q

    در چند سال اخیر، شرکت‌هایی مانند هواوی و سامسونگ حالت دسکتاپ را برای گوشی‌های خود ارائه داده‌اند و چنین قابلیتی پتانسیل زیادی برای موفقیت دارد. در این حالت، با اتصال گوشی خود به یک نمایشگر بزرگ‌تر، رابط کاربری به نمایش درآمده هم شبیه به کامپیوترهای دسکتاپ می‌شود. این یعنی شاهد مواردی مانند منوی استارت، امکان تغییر اندازه پنجره برنامه‌ها و قابلیت استفاده از ماوس و کیبورد خواهیم بود.

    کارشناسان XDA با بررسی دقیق خود در کدهای اندروید Q به شواهدی مبنی بر وجود این مشخصه دست یافته‌اند ولی اطلاعات بیشتری پیدا نشده است. به همین خاطر شاید گوگل می‌خواهد مانند سامسونگ و هواوی عمل کند یا شاید هم در نهایت شاهد یک مشخصه کاملاً متفاوتی خواهیم بود.

    امکانات بیشتر Smart Lock

    اندروید Q

    گوگل قابلیت Smart Lock را در دوران اندروید آب‌نبات‌چوبی معرفی کرد که اساساً اوقاتی که گوشی در دسترس کاربر قرار ندارد، آن را قفل نگه می‌دارد. این قابلیت همچنین بر اساس موقعیت مکانی، اتصال گجت‌ها از طریق بلوتوث یا زمان در دست گرفتن گوشی، آن را آنلاک می‌کند.

    در نسخه ابتدایی اندروید Q، دو قابلیت جدید برای Smart Lock دیده می‌شود. نخستین قابلیت، به کاربر اجازه می‌دهد که با استفاده از این مشخصه، محدودیت زمانی آنلاک بودن گوشی را افزایش دهد. دومین قابلیت هم این است که وقتی تشخیص بدهد همراه گوشی دیگر مورد اعتماد نیست، آن را قفل می‌کند.

    بهبود پشتیبانی از سیستم تشخیص چهره

    اندروید Q

    در گزارش سایت XDA آمده که شواهد مربوط به پشتیبانی بهتر از سیستم تشخیص چهره پیشرفته‌تر در اندروید Q دیده می‌شود. به‌عنوان مثال، کاربران گوشی‌های مبتنی بر اندروید Q، از وجود یا فقدان سیستم سخت‌افزاری ایمن تشخیص چهره خبردار می‌شوند و اگر گوشی دارای چنین سخت‌افزاری باشد، به غیر از آنلاک کردن، می‌توانند از آن برای خرید کردن و ورود به اپلیکیشن‌های مختلف استفاده کنند.

    البته برخی از گوشی‌های اندرویدی مانند هواوی میت 20 پرو و اوپو Find X مجهز به سیستم سخت‌افزاری تشخیص چهره هستند ولی با پشتیبانی اندروید از این مشخصه، سازندگان گوشی‌ها از لحاظ پشتیبانی نرم‌افزاری کار ساده‌تری در پیش خواهند داشت.

    ابزار داخلی ضبط ویدیو از نمایشگر

    اندروید Q

    بسیاری از سازندگان گوشی‌های اندرویدی مانند اوپو، هواوی و سامسونگ، در رابط کاربری گوشی‌های خود، ابزاری برای ضبط ویدیو از نمایشگر تعبیه کرده‌اند. اما متأسفانه چنین قابلیتی در نسخه خالص اندروید دیده نمی‌شود که ظاهراً در اندروید Q بالاخره شاهد این ابزار خواهیم بود. در گزارش سایت 9to5Google آمده که این ابزار از قابلیت‌های استاندارد دیگر ابزارهای مشابه بهره می‌برد و هنگام ضبط، نوتیفیکیشنی برای متوقف کردن و اشتراک‌گذاری آن به نمایش درمی‌آید. علاوه بر این، ظاهراً هنگام ضبط ویدیو می‌توانید صدای خود را ضبط کنید تا بر روی ویدیو قرار بگیرد.

    افزایش دسترسی به نسخه پیش‌نمایش اندروید

    اندروید Q

    به غیر از گوشی‌های پیکسل، گوگل نسخه پیش‌نمایش اندروید پای را برای تعداد اندکی از گوشی‌های دیگر شرکت‌ها هم عرضه کرد. اما حالا به نظر می‌رسد در رابطه با اندروید Q این عرضه گسترده‌تر می‌شود. به گزارش XDA، کارهایی برای این موضوع در حال انجام است که چنین چیزی را امکان‌پذیر می‌کند.

    هشدار احتمالی برای اپلیکیشن‌های قدیمی

    اندروید Q

    در سپتامبر 2018 کدهای جدیدی رؤیت شد که به نظر می‌رسد گوگل می‌خواهد توسعه‌دهندگانی که اپلیکیشن‌های خود را آپدیت نمی‌کنند، خجالت‌زده کند. این خجالت‌زده کردن می‌تواند به‌صورت نمایش یک پیام به کاربران اپلیکیشن‌های مذکور باشد تا آن‌ها بدانند مورد مذکور آپدیت نشده و شاید به‌خوبی کار نکند.

    البته به نظر می‌رسد این پیام فقط برای اپلیکیشن‌هایی به نمایش درمی‌آید که از دوران اندروید آب‌نبات‌چوبی نسخه‌ی جدیدی از آن‌ها عرضه نشده است. در ضمن باید خاطرنشان کنیم که گوگل از اجرای چنین اپلیکیشن‌هایی جلوگیری نمی‌کند و صرفاً پیام هشدار نمایش می‌دهد.

    دیگر ویژگی‌هایی که از اندروید Q انتظار داریم

    اندروید Q

    گوگل عموماً برای هرکدام از نسخه‌های جدید اندروید، مشخصه‌های قابل توجهی را به ارمغان می‌آورد اما در رابطه با عمل کردن به درخواست کاربران، سرعت عمل بالایی ندارد. از بین ویژگی‌هایی که امیدواریم به نسخه خالص اندروید Q راه پیدا کند، می‌توانیم به ثبت اسکرین‌شات بلند (اسکرولی) و ارائه قابلیت مشابه smart setting موجود در رابط کاربری گوشی‌های ال‌جی اشاره کنیم.

    یکی دیگر از قابلیت‌هایی که امیدواریم به نسخه خالص اندروید راه پیدا کند، پشتیبانی از اپلیکیشن‌های موازی است که به کاربران اجازه می‌دهد در اپلیکیشن‌های پیام‌رسان یا شبکه‌های اجتماعی از دو اکانت مختلف استفاده کنند. علاوه بر این، باید به گاوصندوق بیومتریک هم اشاره کنیم که در بسیاری از رابط‌های کاربری اندروید وجود دارد و از طریق تشخیص اثر انگشت می‌توان به آن مراجعه کرد.

    در رابطه با ویژگی‌های اندروید Q شما چه انتظاراتی دارید؟ نظرات خود را در بخش کامنت‌ها با ما و دیگران در میان بگذارید.

    بیشتر بخوانید: 6 ویژگی که از اندروید Q انتظار داریم

    منبع: Android Authority


کلمات کلیدی:

نوشته شده توسط مهدی فرهادی 98/2/8:: 1:17 عصر     |     () نظر
 
ترفندهایی برای استفاده حرفهای از منوی استارت ویندوز

ترفندهایی برای استفاده حرفه‌ای از منوی استارت ویندوز


 

  • ترفندهایی برای استفاده حرفه‌ای از منوی استارت ویندوز

    منوی استارت یکی از مهم‌ترین بخش‌های ویندوز محسوب می‌شود. در این بخش می‌توانید جستجوهای خود را انجام دهید، سیستم را شخصی‌سازی کنید و روی هم رفته زندگی دیجیتالی خود را سامان‌دهی کنید. منوی استارت ویندوز، مرکز فعالیت بسیاری از بخش‌های مهم این سیستم‌عامل به حساب می‌آید و به همین خاطر بهتر است به تنظیمات پیش‌فرض آن بسنده نکنید و بخش‌های مختلف آن را با توجه به نیازهای خود تغییر دهید.

    مقدمات منوی استارت

    برای دسترسی به تنظیمات مقدماتی منوی استارت، آن را باز کنید و سپس بر آیکون چرخ‌دنده در سمت چپ کلیک کنید. سپس با انتخاب Personalization و سپس Start، می‌توانید قابلیت‌های مختلف این بخش را فعال یا غیرفعال کنید. به‌عنوان مثال اگر دلتنگ ویندوز 8 هستید که در آن منوی استارت کل نمایشگر را در بر می‌گرفت، می‌توانید گزینه‌ی Use Start full screen را فعال کنید. همچنین با بهره‌گیری از گزینه‌ی Choose which folders appear on Start، می‌توانید کاری کنید که پوشه‌های موردنظر شما در این بخش به نمایش دربیایند.

    منوی استارت

    برای تغییر ظاهر منوی استارت، در بخش Personalization روانه‌ی Colors شوید و در این بخش علاوه بر تغییر رنگ این بخش، می‌توانید رنگ کلی دیگر المان‌های ویندوز را تغییر دهید. در این بخش فعال کردن حالت شفافیت و حالت تاریک هم امکان‌پذیر است و با این کار، تغییرات موردنظر بر بخش‌های مختلف ویندوز، از جمله منوی استارت، اعمال می‌شود.

    افزودن و سامان‌دهی برنامه‌ها

    هر یک از برنامه‌های نصب شده، در سمت چپ منوی استارت نمایش داده می‌شود و برای عدم نمایش آن‌ها، مطابق مراحلی که کمی پیش‌تر توضیح دادیم، می‌توانید عمل کنید. اگر می‌خواهید برنامه موردنظر به‌صورت یک آیکون بزرگ در سمت راست منوی استارت نمایش داده شود، بر روی آن‌ها راست‌کلیک کنید و سپس گزینه‌ی Pin to Start را انتخاب کنید.

    بعد از پین کردن برنامه، می‌توانید بر روی آن کلیک کنید و موقعیت آن را تغییر دهید. با کشاندن آیکون مذکور بر روی آیکون یک برنامه دیگر، یک پوشه درست می‌شود. همچنین می‌توانید این برنامه‌ها را گروه‌بندی کنید و در بخش‌های موردنظر خود در منوی استارت قرار دهید. برای تغییر نام گروه هم کافی است بر بالای ردیف آیکون برنامه‌ها کلیک کنید.

    منوی استارت

    با راست‌کلیک کردن بر این آیکون‌ها، در بخش Resize می‌توانید اندازه آیکون‌ها را مشخص کنید که این اندازه‌ها بستگی به توسعه‌دهنده برنامه مذکور دارد. به همین خاطر می‌توانید برای برنامه‌هایی که مرتباً از آن‌ها استفاده می‌کنید، آیکون بزرگ‌تری انتخاب کنید تا در مرکز توجه قرار بگیرند و راحت‌تر به آن‌ها دسترسی داشته باشید. در نهایت برای حذف آیکون‌ها هم کافی است با راست‌کلیک کردن، گزینه Unpin from Start را انتخاب کنید.

    همچنین این راست‌کلیک کردن، برای برخی از اپلیکیشن‌ها می‌تواند به‌عنوان نوعی میان‌بر انجام وظیفه کند. به‌عنوان مثال، با راست‌کلیک بر آیکون گوگل کروم، می‌توانید سایت‌های اخیراً باز شده را مشاهده کنید یا با راست‌کلیک بر برنامه اکسل، به فایل‌های اخیراً باز شده دسترسی پیدا کنید.

    بیشتر بخوانید: چرا انتخاب بین ویندوز و macOS هنوز اهمیت دارد؟

    افزودن دیگر میان‌برها

    منوی استارت فقط مختص برنامه‌ها نیست، بلکه از آن می‌توانید به‌عنوان میان‌بری برای فایل‌ها و وب‌سایت‌ها هم استفاده کنید. برای پوشه‌ها، ابتدا از طریق File Explorer آن‌ها را باز کنید، سپس با راست‌کلیک کردن، گزینه‌ی Pin to Start را انتخاب کنید. برخی پوشه‌های پیش‌فرض مثلاً برای موسیقی و ویدیوها، می‌توانید آن‌ها را از بخش Setting به منوی استارت اضافه کنید.

    برای میان‌بر فایل‌ها هم می‌توانید چنین کاری را انجام دهید که البته فرایند آن کمی پیچیده است. ابتدا از File Explorer، کلید Alt را فشار دهید و بعد از انتخاب فایل موردنظر، آن را به دسکتاپ بکشانید تا میان‌بر آن ایجاد شود. سپس آن را به پوشه:

    C:\ ProgramData\ Microsoft\ Windows\ Start Menu\ Programs folder

    منتقل کنید. با این کار، فایل مذکور در بین برنامه‌های اصلی در سمت چپ منوی استارت پدیدار می‌شود و از آنجا می‌توانید آن را به سمت راست پین کنید.

    منوی استارت

    برای ایجاد میان‌بر وب‌سایت‌ها، بهتر است از مرورگر مایکروسافت اج استفاده کنید. بعد از باز کردن وب‌سایت موردنظر، بر آیکون سه‌نقطه در سمت راست بخش فوقانی مرورگر کلیک کنید و در نهایت گزینه‌ی Pin this page to Start را انتخاب کنید. با این کار، آیکون وب‌سایت در سمت راست منوی استارت ظاهر می‌شود. در مرورگر کروم، با تایپ chrome://apps روانه‌ی بخش جدید می‌شوید و در این قسمت، بر روی آیکون‌های به نمایش درآمده می‌توانید راست‌کلیک کنید و ابتدا Create shortcuts و سپس Start menu را انتخاب کنید.

    برای دیگر مرورگرها، ابتدا باید آن‌ها را به مرورگر پیش‌فرض تبدیل کنید. سپس با انتخاب URL و کشاندن آن به دسکتاپ، یک میان‌بر از آن ایجاد می‌شود و این میان‌بر را به پوشه:

    C:\ ProgramData\ Microsoft\ Windows\ Start Menu\ Programs folder

    منتقل کنید تا همانطور که پیش از این توضیح دادیم، لینک مذکور در منوی استارت ایجاد شود.

    بیشتر بخوانید: ویندوز 32 بیتی و 64 بیتی چه تفاوت‌هایی دارند؟

    دیگر قابلیت‌ها و امکانات منوی استارت

    در این مطلب به بخش زیادی از امکانات منوی استارت اشاره کردیم اما باز هم موارد دیگری وجود دارد. برای اینکه بتوانید به‌راحتی برنامه‌های موردنظر خود را به‌طور کامل از ویندوز حذف کنید، کافی است در منوی استارت بر آیکون آن راست‌کلیک کنید و گزینه‌ی Uninstall را انتخاب کنید. با این کار، برنامه نه فقط از منوی استارت بلکه از کل سیستم حذف می‌شود.

    منوی استارت

    اگر بر آیکون منوی استارت در نوار وظیفه کلیک راست کنید، میان‌برهای زیادی پدیدار می‌شود که کار شما را برای دسترسی به بخش‌های مختلف مانند Device Manager یا Network Connections راحت‌تر می‌کند. در ضمن باید خاطرنشان کنیم که اندازه کلی منوی استارت را هم به‌راحتی می‌توانید تغییر دهید و برای این کار کافی است نشان‌گر ماوس را به لبه‌های آن ببرید و با کلیک و کشاندن نشان‌گر به بخش‌های مختلف، اندازه کلی منوی استارت هم تغییر می‌یابد. در نهایت اگر دقت کرده باشید، برنامه‌ها به ترتیب حروف الفبا چیده شده‌اند و اگر تعداد برنامه‌های نصب شده بسیار زیاد باشد، با کلیک بر حروف قرار گرفته در بخش فوقانی این برنامه‌ها، می‌توانید حرف اول برنامه خود را انتخاب کنید تا بتوانید به سرعت آن را پیدا کنید.

    بیشتر بخوانید: 15 فرمان کاربردی CMD که تمام کاربران ویندوز باید بدانند

    منبع: Gizmodo


کلمات کلیدی:

نوشته شده توسط مهدی فرهادی 98/2/8:: 1:15 عصر     |     () نظر
<      1   2   3   4   5   >>   >